TÜBİTAK Proje Başarısı

Fakültemiz Moleküler Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Dilek Göksel Duru akademik danışmanlığında Üniversitemizde yürütülen "EEG Sinyalleri ile Güneş Pilli Araba Kontrolü" başlıklı proje önerisi TÜBİTAK-BİDEB 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 2. dönem çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizin TEKNOFEST 2023 Başarısı

Türk-Alman Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoteknoloji ile Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin kurduğu “nanoWISS” takımı, TEKNOFEST 2023 Biyoteknoloji İnovasyon Yarışmasında, Biyoinformatik ve Nanoteknoloji alanında "Biyofilm Üzerinde Etkili Lipid Nanopartikül Tasarımı" konulu proje ile maddi destek almaya hak kazanmıştır. Projeye danışman hoca olarak destek veren Dr. -Ing. Elif Nur Hayta Yörük, takım kaptanı Zeynep Feyza Atabey ve takım arkadaşları Aleyna Paylan, Christian F. Mehmet Yıldız, Aysu Sarıkaya ve Melek Beyza Reyhanoğlu'nu kutlarız.

Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Solar Enerji Sistemimizi Gezdiler

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz 2019 yılının mart ayında devreye alınan solar enerji sistemimizi gezdiler.